Uncategorized

jenis sticker paper

Kenali 3 jenis sticker paper dalam dunia pencetakan

Kenali 3 jenis sticker paper dalam dunia Pencetakan ANDA ADA BUAT SERVIS PRINTING STICKER?Sekarang ni kan banyak permintaan buat sticker memandangkan ramai orang dah mula berniaga secara kecil-kecilan & cari servis print sticker untuk ditampal kat produk mereka kan. Dah elok sangat tu bila anda dah ada dalam industri pencetakan sticker ni.Hari ini kita nak …

Kenali 3 jenis sticker paper dalam dunia pencetakan Read More »

masalah paper jam

MASALAH PAPER JAM: PUNCA, PENYELESAIAN DAN PENCEGAHAN

Masalah Paper Jam: Kenalpasti Punca, cara penyelesaian & tips pencegahan Mimpi ngeri setiap warga pejabat: Paper jam! Excerpt: Jom kenalpasti punca, cara penyelesaian dan tips pencegahan masalah paper jam pada mesin fotostat anda! Rasanya tidak ada seorang pun pekerja pejabat yang tak pernah alami mimpi ngeri yang mana anda menemukan mesin fotostat anda dalam keadaan menakutkan …

MASALAH PAPER JAM: PUNCA, PENYELESAIAN DAN PENCEGAHAN Read More »

15 Tempat Menarik Di melaka bandaraya bersejarah.

Kaya dengan kesan peninggalan sejarah dan penuh dengan tarikan moden menjadikan negeri Melaka destinasi sasaran popular pelancong tempatan dan antarabangsa. Melaka juga merupakan destinasi pilihan utama warga Ibu Kota yang mencari tempat percutian singkat untuk melarikan diri daripada kesibukan bandar buat seketika. Jika anda ingin tahu dimana sebenarnya destinasi tumpuan di negeri bersejarah ini, kami …

15 Tempat Menarik Di melaka bandaraya bersejarah. Read More »

Scroll to Top