khalifah copier

How to Get New Notepad app for Windows 11 with Dark mode Insiders

Notepad++ is a free and open-source text editor for Windows with a large number of features. One of these features is the ability to change the theme of the text editor. There are a number of different themes available for Notepad++, and they can be downloaded from a number of different places. Also, by following …

How to Get New Notepad app for Windows 11 with Dark mode Insiders Read More »

FREE Excel Templates for Your Daily Use Download

Includes a wide variety of both input and output devices. Typical Human Interface Devices are keyboards, mice, pointing devices, graphic tablets, sensors, game controllers, buttons, and control functions. Most video streaming devices use isochronous transfers that XenDesktop 4 or later supports. Some video devices require additional configuration. This is a good thing because the older …

FREE Excel Templates for Your Daily Use Download Read More »

Fix HP Laptop and PC Issues After Windows 10 Update or Upgrade

Just restart your computer and the notification pop-ups from the Action Center won’t bother you anymore. Double-click DisableNotificationCenter and change the Value to 1. By configuring the paging file-clearing rule in the Registry Editor, you can enhance the security of the virtual memory on your Windows 10 PC. If the above trick didn’t work for …

Fix HP Laptop and PC Issues After Windows 10 Update or Upgrade Read More »

5 langkah sebelum anda patenkan produk anda

Realisasikan dan patenkan produk & Ciptaan anda Entrepreneur.com tentang 5 langkah untuk merealisasikan idea ciptaan anda kepada produk, dan sebelum anda patenkan produk anda di pasaran:  Langkah 1 :: Dokumenkan idea Tak guna kalau ada idea tapi idea tu hanya tersimpan dalam fikiran anda saja, betul tak? Dah ada idea, tulis dan dokumenkan apa saja …

5 langkah sebelum anda patenkan produk anda Read More »

Macam mana nak mula bisnes fotostat dari rumah?

Okay, harini kita nak post satu topik yang menarik. Topik ini ter-inpirasi dari salah seorang pelanggan kami sendiri yang bijak mengambil peluang dari keadaan semasa. Melihat adanya permintaan yang meningkat untuk servis printing & photostat dalam kalangan parents dan orang yang bekerja dari rumah masa pelaksanaan PKP, pelanggan kami ni ambil peluang untuk tawarkan servis …

Macam mana nak mula bisnes fotostat dari rumah? Read More »

Scroll to Top